Hjem | Bruksområdene til grisepikk / skrueekstraktor:

Bruksområdene til grisepikk / skrueekstraktor:

Her er noen bruksområder til grisepikk / skrueekstraktor

  • Fjerning av ødelagte skruer: Når skruens hode er ødelagt eller skadet på en måte som gjør det umulig å bruke vanlige skrutrekkere, kommer skrueekstraktoren til nytte. Den spesielle utformingen av skrueekstraktoren gjør det mulig å gripe fast i den ødelagte skruen og trekke den ut uten å skade den omkringliggende overflaten.
  • Fjerning av strippet skruer: Strippede skruer er skruer som har mistet de originale sporformasjonene i hodet, noe som gjør det vanskelig å få grep med en vanlig skrutrekker. Skrueekstraktoren kan bidra til å løse dette problemet ved å bore seg inn i skruen og deretter trekke den ut.
  • Løsning av rustne skruer: Rust kan føre til at skruer blir sittende fast, noe som gjør dem vanskelig å fjerne med vanlige metoder. Skrueekstraktoren er utformet for å gi bedre grep på rustne skruer og lette fjerningsprosessen.
  • Skruer som sitter for stramt: Noen ganger kan skruer bli festet for stramt, noe som gjør det vanskelig å løsne dem med vanlige skrutrekkere. Skrueekstraktoren gir deg ekstra kraft og grep for å få ut de stramme skruene.
  • Fjerning av skruer med avskåret hode: Hvis skruens hode er avskåret eller avbrutt, kan det være umulig å bruke vanlige skrutrekkere. Skrueekstraktoren gjør det mulig å trekke ut disse skruene effektivt.
  • Opprydding av gamle eller unødvendige skruer: Når du arbeider med prosjekter som krever demontering eller ombygging, kan skrueekstraktoren hjelpe deg med å fjerne gamle eller unødvendige skruer.

Viktig å huske:

Skrueekstraktorer er ikke alltid 100% effektive, spesielt hvis skruen er veldig stram eller ødelagt. Det er viktig å bruke dem nøye og følge riktig teknikk. Noen ganger kan det være lurt å borre en liten pilotstift i skruen før du bruker skrueekstraktoren for å forbedre grepet.

Det er også viktig å velge riktig størrelse skrueekstraktor for å matche skruens størrelse. Forsøk aldri å tvinge en for liten ekstraktor inn i en større skrue, da det kan forverre situasjonen.

Hvor kan man kjøpe grisepikk?

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla